![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کلوپ بازی | گالری تصاویر | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
|
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش خودرو
![]() |
مقايسه فني 4 اتومبيل BMW 328i v Cadillac CTS DI v Infiniti G35 Sport v Mercedes-Benz C300 چهار اتومبیل یاد شده از جمله سدان های برتر جهان اند که در لوکس گرایی هم همتا ندارند . قیمت اتومبیل های این رقابت اصلا مورد بررسی نبود چرا که اگر قرار بود این را هم بررسی کنیم باید یک رقابت بین 30 تا 40 ماشین را انجام می دادیم. طبق اطلاعات بالا هر چهار اتومبیل از بهترینها هستند و با پکیجی کامل وارد شده اند تا جایی برای شکایت نگذارند. ![]() مقام چهارم 2008 Mercedes-Benz C300 Sport : اولین عاملی که در داخل اتومبیل توجه ما را به خود جلب کرد ضربات محکمی بود که از طرف جاده به ما وارد می شد. از طرفی دیگر با این که زمین یخ هم نبسته بود به راحتی روی زمین لیز می خورد!!!؟ پس از مشاهده این موضوع بلافاصله از ماشین پیاده شدیم تا ببینیم مشکل از کجاست. که ناگهان پی بردیم که رینگ های 18 اینچی مرسدس با بی کیفیت ترین نوع لاستیک پوشش داده شده اند. با خود گفتیم که شاید بتوان آن را تحمل کرد. پس به ادامه تست پرداختیم. فرمان تند و سریع مرسدس گاهی ما را آزار می داد. چون خیلی زود واکنش می داد و کنترل را از دست ما خارج می کرد. در مورد تعویض دنده در حالت تغییر شیفتینگ هم زیاد رضایت بخش نبود. ولی از همه که بگذریم آزاری که صندلی های صاف آن به ما می داد نیز فراموش نشدنی بود. خیلی ببخشید که فقط از بدی های این مرسدس گفتیم ، آخر دیگر جایی نمانده که خوبی هم داشته باشد. ولی در مورد سیستم صوتی خوب و رضایت بخش آن تقدیر و تشکر کرد. ![]() مقام سوم2008 Cadillac CTS DI : وقتی قرار شد پشت فرمان این کادیلاک بنشینیم ، برای لحظاتی غرب وحشی به جلوی چشمانمان آمد! پس از استارت زدن اتومبیل بسیار آرام خشمگین شد و صدای مرگ باره همه جا را فرا گرفت. وقتی خواستیم که شتابگیری کنیم ، از شتابگیری سیر شدیم. چون شتابگیری با این فیل امریکایی با شتابگیری سمند خودمان زیاد متفاوت نیست! بسیار سنگین بودن باعث شد که بیخیال شویم. رفتیم به سراغ موتور این اتومبیل. نمونه قدیمی و خسته که در قلب آن جایگرفته بود زیاد مناسب حال آن نبود. ![]() پس از دقایقی طراحی داخلی آن که همانند یک اتومبیل فوق لوکس بود ( مثلا فانتوم یا مایباخ) توجه ما را جلب کرد. بسیار شیک ولی بسیار بی کیفیت. چون در جنس الیاف توجه لازم نشده بود. ولی بی انصافی است که آن را بی مانند ننامیم. در قسمت عقب اتومبیل فضای زیادی برای سرنشین بود تا از مسافرت کوتاه بیا بلندش لذت کافی را ببرد. در مجموع این مشاهدات به این نتیجه رسیدیم که سدان های اسپرت امریکایی در حال سقوط از لحاظ شتاب و وزن هستند. پس این جایگاه برای بسیار مناسب هم هست. مقام دوم2008 Infiniti G35 Sport : کاملا واضح بوده و هست که اینفینیتی برای شکست بی.ام.و. متولد شده است. در طول امسال دومین باری بود که با یک اینفینیتی به مبارزه با بی.ام.و. می رفتم. بنابر این دقت لازم را داشتم تا ببینم آیا شایستگی لازم را دارد یا خير ![]() در نگاه اول مهرش به دلمان نشست. طراحی متفاوت با سایر رقبا بسیار محسوس بود. سریعا به داخل اتومبیل رفتیم تا از داخل آن هم دیدن کنیم. در داخل اتومبیل که نشستیم حس کریم که نیسان350Zهست. همانطور که می دانید یک سدان برای افراد میانسال و خانواده است نه برای جوانان ولی داخل آن به قدری زیبا بود که شاید در وصف ما نگنجد. شروع به حرکت کردیم. اگر از یک موشک جنگی سریعتر نبود ولی از یک هواپیمای مسافر بری سریعتر بود!! خیلی سریع شتاب گرفت و به راننده قدرتش را نشان داد. در این وضعیت تنها مشکل ما تعویض دنده بود که آن هم بعد از مدتی قابل تحمل بود. این اینفینیتی با توجه به پول شما تغییر چهره می دهد و با ظاهر هاییی زیبا در اختیار شما قرار می گیرد. حالا اگر می پرسید چرا اول نشد باید بگویم که این اتومبیل خوب است ، ولی بی.ام.و. عالی است!! مقام نخست 2007 BMW 328i : اگر قرار بود با توجه به امکانات نمره بدیم ، بی.ام.و. از همان اول نفر اول بود. چون با 38 هزار دلار بهترین سدان جهان است. در ظاهر آن که هیچ اشکالی دیده نمی شود. و با تغییر ظاهر آن هر دو یا سه سال بسیار شیک تر هم می شود. داخل آن که با توجه به نسل های قبلی پیشرفت بسیاری داشته. زیرا راننده احساس راحتی و دستی با اتومبیل می کند. ![]() شتابگیری و رانندگی با این بی.ام.و. بیسار لذت بخش بود. با توجه به اینکه واردات اتومبیل بسیار در کشورمان داغ است و همچنین مشکل بنزین هم داریم با مصرف پایین سوخت این اتومبیل می توانیم این اتومبیل را بهترین وارداتی بنامیم. از سوی دیگر هندلینگ عالی که داشت از سوپر اسپرت ها کمتر نبود چون همانطور که می دانید با کم کردن وزن یک سدان بسیار خوش دست تر از قبل می شود. ولی تنها نکته منفی این سدان آلمانی رادیوی آن بود!!! سدای رادیو و دریافت موج آن ضعیف بود. شاید این برای ما زیاد مهم نباشد ولی برای کشور های اروپایی بسیار مهم است. پیشنهاد می کنم که سیستم پخش C class را با این بی.ام.و. تعویض کنید تا یک اَبَر سدان داشته باشید. حالا نظر من : اين بنده خدا خيلي تابلو اين ماشين ها رو مقايسه كرده و اصلاً عدالت رو رعايت نكرده و هر چي دلش خواسته گفته چون من روي اتومبيل خيلي مطالعه دارم و حداقل يه چيزايي سرم ميشه اما اين بابا به زور مي خواسته BMW رو به مقام اول برسونه BMW سري جديد اصلاً ماشين بدي نيست اما در كنار چنين بزرگاني به اين راحتي هم نمي تونه مقام اول رو از آن خودش كنه همه دنيا مي دونن مرسدس بنز C Class اونم 300 يه تحول بزرگي تو سري جديد مرسدس بنز بوده اما تو اين مقاله فقط قصد خورد كردن اين مدل رو داشت يا همين مقايسه مسخره بين سمند و كاديلاك كه واقعاً خنده داره حالا بازم قضاوت با خودتونه منبع : autoandtest ویرایش توسط Alpha : 03-25-2008 در ساعت 07:42 PM. |
|
|
|
| کاربران روبرو از Alpha به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند: | mersad (03-26-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
خوان اول - بیشه شیر
![]() تاریخ عضویت: Mar 2007
162 تشکر در 113 پست
نوشته های آزاد: 105
حالت من :
|
این بابا فکر نمیکنم اصلا" از ماشین چیزی حالیش باشه
خودم اینجا پشت 4 تاش نشستم و اگه بخوام ردیف کنم میشن بنز بی ام و اینفینیتی کادیلاک طرف احتمالا" از بس با دنده پیکان کار کرده از دنده این ماشین ها خوشش نمیاد
|
|
| کاربران روبرو از meisam_eshgh به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند: | Alpha (03-26-2008) |
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|